Links

Continental Sound was gedurende haar geschiedenis de broedplaats van vele innovaties, activiteiten, projecten en ministries. Sommige projecten waren éénmalig b.v. de gospelrocknight.
Maar langdurige projecten werden op zeker moment verzelfstandigd.
Hieronder de links naar deze activiteiten, die nog steeds alle support hebben van Continental Sound:

WWW.CONTINENTALS.NL

De hele ministry onder leiding nu van Rob de Jong van The Continentals, Young Continentals en Continental Kids is hier te vinden. Ook hoe je auditie kunt doen, hoe je ze kunt uitnodigen om een fantastisch concert te geven, en alle verdere documentatie.

WWW.CHRISTIANARTISTS.ORG

Het jaarlijkse congres: het Christian artists seminar, met ca.80 verschillende workshops op het terrein van muziek, beeldend, podiumkunsten, letteren, media etc. Een geweldige ‘fresh-up’ als je al enige tijd actief bent in een kunstrichting, maar ook voor studenten zeer leerzaam ( je leert zaken van de beste topmensen uit hun jarenlange praktijk). Deelname is mogelijk vanaf 15 jaar, mits al zeer kundig en gemotiveerd (en in staat voldoende Engels te spreken).

WWW.CHRISTELIJKEKUNST.ORG

De website van en over leden van de CNV Kunst en Cultuur: beeldend, muziek, podiumkunst, letteren, ntr, koren/bands. Maar ook artikelen en de mogelijkheid tot reacties.
Geweldige promotie en kennismaking, via de website is het makkelijk contact te maken.

WWW.NEDERLANDSTOONKUNSTENAARSREGISTER.NL

Dit is de website van alle musici en zangers met een VAKDIPLOMA. Het heeft een praktisch zoekregister, zodat men makkelijk een bepaald instrument, docent, zanger of dirigent kan vinden. Dé oplossing om de juiste privé docent te vinden en om direct contact te maken. Aangeslotenen hebben een bijzonder verzekeringspakket (naast andere ondersteuning).

WWW.SCHOOL-OF-ROCK.NL

Zang- en dansles in groepsverband vanaf 8 jaar, loopt parallel met het schooljaar. Iedere week aaneengesloten 2 uur les. Maar ook privéles. Leerlingen zijn afkomstig uit Rotterdam-Oost en omgeving. Al 9 jaar een laaiend succes. Ieder lesjaar heeft 2 spectaculaire uitvoeringen (januari en juni).

WWW.CHRISTELIJKSOCIAALNETWERK.NL

Overzicht van de christelijk sociale activiteiten in Rotterdam-Rijnmond; het christelijk-sociale gedachtegoed; overzicht van alle kerken, migrantenkerken, chr. en evangelische gemeenten in Rotterdam; ook overheidsinstellingen.

WWW.AUTEURSRECHTKENNISCENTRUM.NL

Deze website beantwoordt alle vragen rond auteursrecht, uitvoeringsrechten, registratie, beeldrecht, Buma, Stemra, Sena, naburige rechten, hoe beschermen, etc. En heb je na lezen nog steeds een vraag, kun je hem stellen. Vele groepen, instellingen en personen raadplegen deze vraagbaak.

WWW.CCLI.NL

Dé oplossing om legaal beschermde teksten (b.v. liederen) te kopiëren of projecteren in b.v. bijeenkomsten, kerkdiensten en vergaderingen. Dit licentiesysteem werd in 1989 bedacht en opgezet door Leen La Rivière.

WWW.LA-RIVIERE.NL

De persoonlijke website van Leen en Ria La Rivière met hun cv’s, publicaties, e.d.

WWW.CHEZMARIA.NL

Website van Ria La Rivière en haar activiteiten in haar winkel voor mode en kunst aan het Pijnackerplein in Rotterdam-Noord.

WWW.CONTINENTALART.ORG

Het cultuurcentrum, tevens kantoor, waar Continental Sound en enige andere activiteiten gevestigd zijn. Het omvat een theater, bar, foyer, en een studio. Deze zijn te huur (maar niet voor bruiloften en familiefeesten). Wel voor vergaderingen, uitvoeringen, presentaties, exposities, opnamen, etc.

WWW.CONTINENTALMINISTRIES.ORG

Op deze website het hele Europese gebeuren van de Continentals vanaf 1963 tot heden. Geschiedenis, foto’s, films, berichten, links naar de organisaties elders in Europa en nog veel meer.

WWW.CHRISTIANARTISTS-NETWORK.ORG

Het netwerk van christelijke organisaties in Europa en elders, welke actief zijn in kunsten en cultuur.