Laatste NIEUWS

Interviews met Leen La Rivière

Interview in Nederlands Dagblad, 24 mei 2024 (pdf)

Interview in Opwekking, juni 2024 (pdf)

Sjofar 481 juni 2024

Met dit huisnieuws willen wij je graag informeren over nieuwe ontwikkelingen. En graag willen wij je uitnodigen om te participeren in deze ontwikkelingen.

Sjofar 481 juni 2024

2023

Sjofar 480 maart 2024

Bijzonder nieuws over The Continentals - final concert

8 juni 2024: The Continentals geven  een bijzondere muziek-theater show: De 4 Vrouwen van David ter gelegenheid van 55 jaar The Continentals met 4 actrices: Elly Zuiderveld, Alexandra SmithMaria Markesini en Sjoukje Minkema.

The Continentals hebben ook een grote naam opgebouwd met hun reli-musicals: It’s getting late (1972 over de eindtijd); The Apostle (over Paulus, 1973); And there was Light (1980); The Dreamer (over Jozef 1983 en 1994); Elijah (over de profeet Elia 1987); David (1998); You are not alone (2000). Bekijk je deze geweldig mooie programma’s goed, dan blijkt dat het eigenlijk altijd over mannen gaat of vanuit het mannelijke perspectief. Leen La Rivière (leider van The Continentals) begon in 2000 na te denken over een nieuw programma, maar dan vanuit een vrouwelijk perspectief. Dat krachtige verhaal werd gevonden in de vrouwen van David. Want die hebben de hele weg van David meegemaakt. Een koningswissel in die tijd in die landen liep meestal dramatisch af voor de vrouwen, ze konden dan vermoord worden, verbannen, tot slaaf gemaakt en broertjes van de nieuwe koning werden vaak ook vermoord… De 4 vrouwen van David: Michal, de eerste vrouw moest van David scheiden, nadat David gevlucht was en werd weggegeven aan een rijke burger, een supporter van haar vader koning Saul…het zal je maar gebeuren. Abigail, de tweede vrouw van David. Zij was eerste getrouwd met een rijke boer, die een hartverlamming kreeg. Daarna sloot ze zich bij David aan. Dit was tijdens zijn partizanentijd, steeds op de vlucht voor Saul. De derde vrouw is Bathseba. Zij werd Davids vrouw In de Jeruzalem-periode van David. De vierde vrouw is Abisag, die David verzorgde aan het eind van zijn leven.

Dit stuk De 4 Vrouwen van David is echt theater met 4 actrices, afgewisseld met muziek van The Continentals (een echte groep onder leiding van Betthilde-Keij-Oldenhuis) en dans komt van de Aviv-dance-company.

Dit drama over angst en overleven wordt éénmalig opgevoerd op zaterdag 8 juni in de Basiliek, Veenendaal.
Kaarten zijn te bestellen via eventsforchrist.nl/order/vier-vrouwen-van-david

Script: Leen La Rivière. Regissseur: Erwin van Heusden (bekend van o.a. The Passion). Nieuwslezer: Andries Knevel. Rollen: Michal: Elly Zuiderveld, Abigail: Alexandra Smith, Bathseba: Maria Markesini, Abisag: Sjoukje Minkema.

Sjofar 479 december 2023

Sjofar 478 september 2023

Sjofar 477 juni 2023

Nieuws 2023 over The Continentals

In onze eigen wereld van Continentals is er de afgelopen maanden veel gebeurd: CD opnamen in diverse landen, audities, en deze zomer een aardig aantal tours.
Waar de Slowaakse Continentals heengaan kun je vinden op: www.continentals.sk www.gospelsingers.sk www.musicministries.sk
Waar de Hongaarse Continentals heengaan kun je vinden op: www.continentalsingers.hu
Alles over de Roemeense Continentals vind je op: www.continentalmusic.org

NIEUWE CD JESUS VICTOR VAN THE CONTINENTALS: nu bestellen, je steunt daarmee de ministry.

Aan deze CD JESUS VICTOR is twee jaar gewerkt, door corona werd ook het nodige vertraagd. Het is een nieuw concept album dat Jezus de Overwinnaar is en de rots van ons geloof en behoud. Bijna alle liederen werden gecomponeerd door Stein Jonassen, een zeer deskundige Noorse componist, die al eerder schreef voor The Continentals (zie het CS album: Standing on the Rock), alleen het laatste lied is niet van Stein Jonassen n.l. de verrassende Continental versie van het lied Jezus Overwinnaar. Je vindt op dit album (van hymn tot pop-rock) de volgende zeer aansprekende en ontroerende werken, die dus op één na allemaal NIEUW zijn:

1.The Light. 2. All for the Kingdom. 3. Just like this. 4. Everything in you. 5. Forgiven 6. Hymn. 7. Who I am in your eyes. 8. This love of yours. 9. I just need more. 10. Amazing grace. 11. Jesus my Jesus. 12. Vitae Dios. 13. You know me by your name. 14. Jesus Victorious.

Het album (Euro 15) is te koop via onze eigen webshop WWW.CONTINENTALWEBSHOP.EU (button Continental). Met de aankoop steun je de ministry van de Continentals, die deze zomer weer toeren in Europa.

Alvast dank voor je steun.

Leen en Ria La Rivière, founders van The Continentals
0651384805

Sjofar 476 maart 2023

2019

Belangrijk als je inkomen hebt uit een vorm van kunst… Advies voor onze leden

De nieuwe “Kleine Ondernemers” regeling voor de BTW
Per 1 januari 2020 zal deze regeling ingaan.
Wat zijn de gevolgen als je b.v. een zzp-er in de kunsten bent b.v. een docent.
Allereerst is onderwijs in muziek, dans, drama en beeldende vorming tot 21 jaar vrijgesteld van BTW. Je moest dus pas 21% btw in rekening brengen op onderwijs uren als een deelnemer 21 jaar of ouder is.
De omzet van onder de 21 jaar is vrijgesteld van btw en hoeft dus niet meegeteld te worden. Het gaat dus puur over de omzet van 21 jaar en ouder. Wel, als deze belaste omzet op jaarbasis minder is als 20.000 euro, kun je een aanvraag doen voor gehele vrijstelling op basis van de Kleine Ondernemers Regeling (KOR). Die aanvraag kan ieder kwartaal ingaan en loopt 3 jaren. Je mag dan geen btw meer in rekening brengen. Als je in een jaar toch boven de 20.000 euro komt, moet je vanaf dat moment weer btw in rekening gaan brengen en kun je btw op bedrijfskosten weer terugvragen. Maar let op: als je binnenkort nog grote investeringen moet doen b.v. instrumenten, apparatuur, bedrijfswagen. Blijf dan nog even in de gewone regelingen, want dan kan je die BTW aftrekken (verrekenen). Komt jouw btw aangifte structureel uit op een teruggaaf, dan is de nieuwe KOR voor jou niet interessant. De nieuwe regeling is ook van toepassing op besloten vennootschappen, verenigingen en stichtingen.

Sjofar 463 december 2019

Sjofar 462 september 2019

De zomer toernees van de Continentals

Continentals in Nederland
In 1969/1970 begon Leen La Rivière met The Continentals….
Daarom nu een jubileumtour: 50 jaar mkinistry
Op 22, 29 en 30 juni 2019:
‘A Tribute to The Continentals, back to the 80's......
22 juni: Veenendaal – de Basiliek 20.00
29 juni Zwolle-Verrijzeniskerk 20.00
30 juni Capelle ad IJssel- Insala Theater 14.30 Kaarten kosten €17,- incl. € 2,- reserveringskosten.
Je kunt reserveren via www.eventsforchrist.nl of www.isalatheater.nl.
We hopen je op één van de concerten te zien!

De zomer toernees van de ROEMEENSE CONTINENTALS
1. Conti Kids Romania-North 28 June - 7 July
2. Conti Kids Romania-Center 28 June - 7 July
3. Continental 17+, Moldavia 24 July - 4 August
4. Continental 17+, USA, 20 August - 15 September
5. Young Conti, Romania North-Est , 26 August - 8 September
6. Young Conti, Romania Vest, 26 August - 8 September.
Details waar zullen te vinden zijn op web-site continentalmusic.org.
Mocht je dus op vakantie gaan naar Roemenië of Moldavië, dan ben je van harte welkom. Moldavië is wellicht het armste land van Europa, dat Continentals Roemenië daar tijd en geld aan besteden is een fantastisch mooi zendingsproject.

Zomer concerten YOUNG CONTINENTALS HONGARIJE
20 juli Miskolc
21 juli Gávavencsellő
22 juli Abaújvár
23 juli Tiszabecs
24 juli Nyírbátor
25 juli Komarno/Slovakia
26 juli Kiskőrös
27 juli Cegléd
28 juli Kecskemét
29 juli Súr
30 juli Szigetszentmiklós
31 juli Sajókeresztúr

Zomer concerten van CONTINENTALS HONGARIJE
12 aug Miskolc
13 aug Sajószentpéter
14 aug Ózd
15 aug Tiszakerecseny
16 aug Békéscsaba
17 aug Kalocsa
18 aug Őrbottyán
19 aug Kecel
20 aug Edelény
21 aug Szirmabesenyő
De preciese gegevens zullen gepubliceerd worden op Website: www.continentalsingers.hu.
Let op: aanvang is vaak om 18.00, soms 19.00

CONTINENTALS SLOWAKIJE
In juli is er een Continental Kids oefenkamp en concert op 13 juli in Bratislawa. En daarna iedere maand optredens. Alle informatie is te vinden op: www.continentals.sk.

Sjofar 461 juni 2019

Sjofar 460 maart 2019

Ter gelegenheid van 50 jaar Continentals

Op 22, 29 en 30 juni 2019 gaat het gebeuren: ‘A Tribute to The Continentals, back to the 80’s…’ de kaartverkoop is gestart.

Op 30 juni zal er na het concert in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel een meet and greet georganiseerd worden voor Oud-Continentals. Wil je daar bij zijn en een goede plek hebben bestel dan NU. Het theater werkt namelijk met plaatsreserveringen.
22 juni: Veenendaal – de Basiliek
29 juni: Zwolle – Verrijzeniskerk

Kaarten kosten €17,- incl. € 2,- reserveringskosten.
Je kunt reserveren via www.eventsforchrist.nl of www.isalatheater.nl.
We hopen je op één van de concerten te zien!

2017

Sjofar 455 december 2017

De nieuwe CONTINENTALS CD: A CAPPELLA

Daar is hij dan. Met enige vertraging , want de producer Leen La Rivière was enige tijd ziek. Het is een uniek product geworden: een verzameling van alle A Cappella songs, die de Continentals ooit (vanaf 1965 tot heden) gezongen hebben. En het resultaat mag er dan ook wel zijn: een topproduct, waarnaar het heerlijk luisteren is. Met je ogen dicht waan je je in een geweldig mooie kathedraal, het zonlicht speelt door de gebrandschilderde ramen. Je bent er met een grote menigte en je luistert ademloos. En zo gebeurde het in het echt toen de Continentals een toernee deden door de grote kathedralen van Polen in de jaren tachtig…. De CD bevat 13 liederen:

 1. Holy, Holy, Holy (original Helig, helig). Text + Music: Ingemar Olsson.
 2. When I survey. Text: Isaac Watts; Music: Hugh Wilson. Arr.: Cam Floria.
 3. Agnus Dei. Text + Music: M.W.Smith.
 4. Grace on grace. Text + Music: Don Francisco. ©Crack O’Noon music/Small Stone Media
 5. Almighty, most Holy God. Text + Music: Wayne Watson.
 6. Mighty Spirit. Text + Music: J.Olds.
 7. O, for a thousand tongues. Text + Music: Bonnie Deuschle.
 8. Whiter than snow. Text + Music: Nicholson/PD; Arr. Ralph Carmichael.
 9. A quiet place. Text + Music: Ralph Carmichael.
 10. What a friend we have in Jesus. Text + Music: Charles Converse. Arr. Cam Floria.
 11. Deep River. Text + Music: PD; Arr. Kurt Kaiser.
 12. Wasn’t that wonder. Text + Music: PD; arr.Barker.
 13. Break Thou the bread of life. Text + Music: Sherwin; arr. Cam Floria.

Het grappige is, dat de meest recente nummer 1 is en de oudste nummer 13. Er is veel zorg besteed om met name de oude opnamen op niveau te brengen. Het editen en bewerken gebeurde voor alle liederen in Nederland in de Groovity Studio te Amersfoort door Wilkin de Vlieger. Van deze CD is ook een SONGBOOK leverbaar. De prijs van de CD: 10 Euro. Prijs songbook: 10 Euro. De distributie wordt gedaan door ECOVATA, zodat deze CD te koop is in alle Bijbelwinkels e.d. Uiteraard kan de CD ook direct bij Continental Sound besteld worden (via info@continentalministries.org) er komen dan wel verzendkosten bij. Voor alle Continental fans: dit is echt een heel bijzonder hebbedingetje. Labelnummer: Free 3119

Sjofar 454 september 2017

Sjofar 453 juni 2017

Sjofar 452 maart 2017

2015

TERUGBLIK en VOORUITBLIK
per 31 december 2015

Afgelopen jaar is een heel roerig jaar geweest. Dat Continentals.NL failliet ging heeft bij velen er stevig ingehakt. Ook bij ons. Na bestudering van alle feiten, feitjes en schulden, had dit helemaal voorkomen kunnen worden, als dat bestuur en directeur anders hadden gehandeld en geboden hulp niet hadden afgeslagen. Het was dus een jaar van puinruimen. Als Europese Continental organisatie brachten we 3 nieuwe CD’s uit (Voor Continentals, Young Continentals en Kids). De Kids kregen een nominatie en de CS kreeg zelfs de award voor beste album. En dat was troostrijk en een opsteker. Alle andere Continental groepen elders in Europa gingen als een tierelier: veel mensen werden bereikt met het Evangelie; veel jongeren getraind. Ook was in 2015 weer het Internationale Christian Artists Seminar (gehouden op het KSI te Bad Honnef). Wat was dat een feest. Besproken werd het groeiende probleem van toenemende werkloosheid in de sector kunst/cultuur. We kwamen tot de conclusie dat niemand zich door deze ellende uit het veld moet laten slaan en maximaal moet gaan voor talentontwikkeling, want dat is en blijft tot eer van God en verrijkt de samenleving. Die opdracht blijven we met elkaar uitvoeren: een Bijbels cultuurmandaat. De achterban werd doorlopend geïnformeerd via ons magazine Sjofar dat 4X uitkwam en dar brede waardering heeft. Voor 2016: Uw steun blijft hard nodig!!! GIFTEN EN DONATIES: Continental Sound kan al haar acties met kunsten, in de cultuur, met en voor jongeren alleen maar doen, dankzij donaties en giften van supporters en sympathisanten. Stichting Continental Sound heeft een ANBI en dat geeft een gever extra mogelijkheden. We leggen het uit: Dankzij de Geefwet is er een multiplier, die giften aan cultuur verhoogd aftrekbaar maakt…! PARTICULIEREN die geven, mogen hun giften met 1,25 vermenigvuldigen voor belastingaftrek tot een maximum van 5000 Euro.! Voor BEDRIJVEN is de regel: men mag de donatie met 1,5 vermenigvuldigen tot maximaal 50% van de winst of 100.000 Euro. Als voorbeeld: Door de multiplier kan een particulier die 100 Euro schenkt bij een belastingtarief van 52 procent tegen gelijkblijvende kosten 1371 Euro geven. Dit alles uiteraard per jaar. Met uw hulp komt zo het Evangelie verder via allerlei creatieve uitingen. Maak uw bijdrage over op ING NL03INGB0002252888 van Stichting Continental Sound(ANBI), dus giften zijn aftrekbaar voor de belasting. Ook bedrijven kunnen bijdragen, want Stichting Continental Sound heeft een cultuur-anbi. De plannen voor 2016: Uiteraard zullen we weer met nieuwe programma’s komen voor Continentals, Continentals Kids om zo alle Europese groepen van materiaal te voorzien. Er komt een heel bijzonder Internationaal Christian Artists Seminar: het 35ste (!!!). Data: van 30 juli - 5 augustus. Het wordt grootschalig en met speciale aandacht voor jeugd en hun toekomst. Alles is te vinden op www.christianartists.org. Iedereen zal tijdig over alle activiteiten worden bijgepraat via Sjofar.

Met de beste wensen voor 2016,
Leen en Ria La Rivière

Sjofar 447 december 2015

Zilveren Duif AWARD

Op 12 november j.l. kreeg het nieuwe album ‘Worship the great I AM’ van The Continentals de Zilveren Duif AWARD van de christelijke muziek industrie van Nederland in de categorie groepen en koren. Leen La Rivière was de producer van dit album.
Op de foto wordt de award door een lid van de jury overhandigd.

Sjofar 446 september 2015

NOMINATIES

Vandaag 31 augustus is bekend geworden dat de nieuwe CD van THE CONTINENTALS: Worship the great I AM, is genomineerd voor de zilveren duif in de categorie beste CD’s koren/groepen. En de CD Op weg met die grote God is licht en leven van de CONTINENTAL KIDS is genomineerd in de categorie beste kinder CD. De producer van beide CD’s is Leen La Rivière, uitgebracht door Continental Sound, distributie via Asaph. Het publiek kan stemmen: hiervoor moet je naar www.zilverenduif.nl.

Sjofar 445 juni 2015

Sjofar 444-A april 2015

Sjofar 443 maart 2015

Sjofar 442 januari 2015

2014

STICHTING CONTINENTALS.NL failliet,
maar Continentals gaan door

Op 5 november j.l. was er een vergadering tussen de besturen van Stichting Continentals.nl (en Rob de Jong als leidinggevende) en Continental Ministries Europe (de Europese koepelorganisatie van de Continentals, Leen en Ria La Rivière). Op deze vergadering vertelde Rob de Jong dat hij wilde terugtreden als leidinggevende (executive director). Dat kwam niet helemaal als een schok. In het voorjaar had Rob al eens aangegeven dat e.e.a. zwaar was. Zo’n terugtreden is voor iedere Continental organisatie lastig, maar niet onoverkomelijk. Dit is al eerder gebeurd in o.a. Hongarije en Roemenië (en ook in Nederland waren er voor Rob andere leidinggevenden die allen geweldig werk verricht hebben). De procedure is dan, dat Europees voorzitter Leen La Rivière met potentiële personen gaat praten. Na enige maanden wordt dan iemand gevonden, daarna komt een periode van training en tenslotte gaan alle Continental, YC en Kids projecten gewoon door. Leen en Ria spraken op 5 november duidelijk uit de enorme waardering voor Rob de Jong, zijn creativiteit, sociale en geestelijke inzet. Rob heeft 10 jaar onder Leen gewerkt en met de verzelfstandiging van Continentals.nl in 2009 werd Rob executive director. In een stappenplan werd op 6 november geschetst hoe een en ander de komende weken zou gaan lopen.
Op 19 november werd CME overvallen door het bericht dat het bestuur van Stichting Continentals.nl het faillissement had aangevraagd. Terugloop van inkomsten (met name van CD verkoop en concertopbrengsten) en het hele kostenniveau maakten verder gaan onmogelijk. Dit ging als een schok door de Continentals, YC en Kids, zeer begrijpelijk. Het voelt alsof het gezinshuis (waar je bent opgegroeid) in elkaar stort. Maar is dit het einde van de Continentals? Natuurlijk niet. Belangrijk: dit faillissement raakt NIET de andere Continental organisaties: Continental Ministries Europe, Continental Sound, Continentals Slowakije, Continentals Hongarije, Continentals Roemenië. Hier gaat men gewoon door met alle lopende activiteiten (producties, tours, etc). HOE straks verder in Nederland/West-Europa? Leen La Rivière gaat gewoon verder met de procedure van na 5 november en voert gesprekken. Dus heb geduld, laten we bidden dat de nieuwe personen gevonden worden. Wij houden je op de hoogte.
Leen en Ria La Rivière , bestuur CME/Continental Sound

Reacties kunnen naar: leen@continentalart.org

ZILVEREN DUIF AWARDS

Donderdagavond 13 november 2014 was het nationale gala van de Zilveren Duif awards (Dove awards), wordt gelijk life uitgezonden via Groot Nieuws Radio en life stream TV via EO. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan het beste album, beste lied, beste kinderproductie, aanmoedigingsprijs voor het beste nieuwe talent, etc. Dit wordt georganiseerd door het samenwerkingsverband van radio, TV, uitgeverijen, platenmaatschappijen, boekwinkels, muziekdistributeurs, rechtenorganisaties, allen met een christelijke signatuur. Hier werd ik overvallen doordat totaal onaangekondigd aan mij de eerste Life Time Achievement award werd uitgereikt voor een leven lang baanbrekend en pionierswerk in de muziek en de kunsten. En dat klopt: het is nu in november voor mij 45 jaar als professional en er zit nog 5 jaar voor als semi-professionele amateur.
Ik stond echt even met de mond vol tanden (en dat had eigenlijk nog nooit iemand meegemaakt), dus behoorlijke hilariteit in de zaal. Ik kan boeken schrijven over die 45 + 5 jaar….. Maar ik heb het allemaal overleefd, zoals je weet. Mijn dank gaat zeker ook uit aan allen die voor of achter de schermen al die jaren hebben meegewerkt… Soli Deo Gloria.
Leen La Rivière

Sjofar 441 december 2014

Sjofar 440 september 2014

Sjofar 439 juni 2014

Sjofar 438 maart 2014

2013

Sjofar 437 december 2013

NIEUW BOEK van Leen La Rivière
Geloof in de publieke ruimte

Dit boek analyseert het belang van de publieke ruimte, maar ook het belang van geloof/religie voor/in de publieke ruimte. Er zijn allerlei tendensen om religie uit de publieke ruimte te bannen, maar kloppen die argumenten en meningen wel? Het geloof is juist een drijvende en stimulerende kracht voor de kwaliteit en inspiratie van de publieke ruimte. Lees de verschillende afwegingen en argumenten. De argumenten van de seculiere humanisten en culturele-politieke elite worden één voor één onderuit gehaald.

Meer informatie

CONTINENTALS, YOUNG CONTINENTALS, CONTINENTAL KIDS: succes!

De groepen hebben fantastisch werk geleverd op hun tours, die praktisch geheel volgeboekt waren. De jongelui kwamen met zegenrijke verhalen terug. Thema en nieuwe CD’s deden hun werk boven verwachting. Een artikel over de zomer komt in ons komende SIGNS magazine, daarnaast staat informatie op www.continentals.nl. Nu beginnen de Continental Kids aan hun optredens. Ze kunnen ook bij u in uw plaats en kerk optreden, nodig ze uit! Reageer naar: famke@continentals.nl. Van de nieuwe CD’s kwamen ook songboeken uit. Deze zijn allemaal te bestellen.

NIEUWE UITGAVEN

 • Dankzij uw hulp kon een Hongaarse versie uitkomen van ‘Finale, bijbelse visie op muziek’. De eerste reacties zijn heel lovend. Het boek zal de muzikale en geestelijke ontwikkeling in Hongarije stimuleren.
 • Ook kwam uit de Duitse versie van Finale, bijbelse visie op muziek, onder de titel: Musik im Dienste Gottes.
 • Ook kwam een Franse versie uit onder de titel: Musique et Ministère.
 • Ook kwam uit: Praise and Worshippers (de Engelse vertaling van het boek Lofprijzing en Aanbidders) en ook kwam een Tsjechische versie uit van dit boek.
 • Dan wordt gewerkt aan een totaal nieuw boek: Geloof in de Publieke Ruimte. Een verdediging waarom geloof thuishoort in het publieke domein. Dat boek moet helpen in onze politieke turbulente tijden. Het boek is een bemoediging voor alle gelovigen. Meer hierover in de volgende Sjofar.

Hoe bestellen? Stuur even een e-mail naar: leen@continentalart.org.

NIEUWE WEBSITES, belangrijke hulp

 1. Regelmatig worden we gevraagd over onze geschiedenis, materiaal voor opstellen, voordrachten, presentaties, etc. Dit kan men nu allemaal vinden op de nieuwe website van CONTINENTAL SOUND: www.continentalsound.org. Je kunt een film zien, welke in 9 minuten de geschiedenis vertelt. Per onderdeel van de organisatie is de geschiedenis beschreven, daarnaast ook nog eens een keer per jaar met alle details. We zijn benieuwd naar je reacties.
 2. Ook kwam uit een nieuwe website van ons centrum: www.continentalart.org. Hier wordt ook uitgelegd hoe je de faciliteiten kunt huren. We zien graag meer gebruikers, die hier hun activiteiten lanceren, promoten, etc.
 3. Er wordt nu aan een website gewerkt voor Continental Ministries, meer daarover in de volgende Sjofar.

CHRISTIAN ARTISTS SEMINAR

Dit vond plaats van 29 juli – 3 augustus j.l en was een geweldig succes. Er zal uitgebreid over bericht worden in ons komende SIGNS magazine. Naast talloze workshops om het eigen talent te verbeteren, waren er ook toespraken over de effecten van de huidige crisis op het leven en werk van kunstenaars, musici, dansers, performers, etc. Daar werd ook over gesproken in werkgroepen en dat leidde tot een aantal interessante conclusies en aanbevelingen. Wil je lezingen, etc ontvangen, stuur een e-mail naar: leen@continentalart.org. Je krijgt het als pdf.
Het volgende Seminar zal zijn van 2 – 7 augustus 2013 (alvast noteren).

FINANCIELE STEUN BLIJFT NODIG

Maak s.v.p. uw donatie/gift over op giro: 22.52.888 van Stichting Continental Sound (Anbi, dus bijdragen zijn aftrekbaar van de belasting).
Waarvoor vragen wij uw bijdragen:

 • de activiteiten van de Continentals met name in centraal en oost-Europa op de weg te houden
 • het thema 2013 van de Continentals is klaar. Dat moet verder uitgewerkt worden
 • de kosten van de websites, om d.m.v. die websites maximaal te kunnen informeren
 • de school of rock is ook weer begonnen, hier moeten we ook investeren in nieuwe ontwikkelingen
 • Leen La Rivière doet een serie lezingen. Organisaties (jeugd, cultuur) hebben meestal hele kleine budgetten, dus Continental Sound wil die kosten dragen. Ook hier is dus uw hulp zeer welkom.

Alvast dank voor uw zeer gewaardeerde bijdrage.

DE LP’s VAN DE CONTINENTALS

Het is gelukt, alle LP’s van de Continentals zijn in een studio omgezet tot CD’s. En deze kunnen we uitleveren. Hier de complete lijst:
1963 Sing a happy song
1964 Sing a song alone
1965 Life is symphony
1967 There’s more than life
1968 Live in concert
1970 Soul
1971 Look inside
1972 It’s getting late
1973 The apostle
1974 Share
1975 I believe in Heaven
1976 Majesty & glory
1977 Come bless the Lord
1978 Sing it with love
1979 Come praise & bless the Lord
1980 And there was light
1981 Come trust the Lord
1981 The sky shall unfold
1982 Continental Country
1983 The dreamer
1984 Come love the Lord
1984 O come all ye faithfull
1985 Together we stand
1986 All over the world
1987 Elijah
1988 The reason we sing
1989 Come bless the Lord
1990 Hold up the light
1991 Set them free
1992 Yes let’s go
1993 Stand up move out
1993 An International Christmas
1994 Dreamer
1995 Celebrate
1996 Faith in motion
1997 Reaching out
1998 Give them hope(YC/CS)
1998 David
1998 Hope for Europe and beyond
1999 Mission of love
2000 Testify 2 Truth
2001 The Grace Odyssey
2002 Live it up
2002 Live at De Doelen
2003 XP3
2003 The Reason of Christmas
2004 Airborne
2005 Committed
2006 Reality check
2007 More than Music-40 years-all over the world
2008 New Beginnings
2009 Hope=Salvation
2010 Voices of Faith
2011 Trails of trust
2012 Mercy Matters
Hoe bestellen? Stuur even een e-mail naar: leen@continentalart.org.

Komende activiteiten

Agenda Leen
Leen deed zoals ieder jaar de dagsluitingen op het Christian Artists Seminar. Van 23 – 26 augustus was Leen één van de hoofdsprekers op een Tsjechisch jongeren festival over het thema Lofprijzing en aanbidding, tevens lancering van dit boek in het Tsjechisch. Daarna 10 september overleg in Parijs voor deelname aan (spreker zijn op) een grote voorgangersconferentie en jongerenfestival in 2013. In october zullen volgen spreken in Roemenië (Continentals Roemenië), Bulgarije en Griekenland (10 jaar christian artists Griekenland).
Agenda Ria
Chez Maria, haar winkel in mode en kunst, tevens een sociaal-cultureel brandpunt in Rotterdam-Noord is weer open (op de middagen van iedere donderdag, vrijdag en zaterdag), zie verder www.chezmaria.nl. De moeite van een bezoek waard en met iedere aankoop geef je ook steun.

VERHUIZING

Leen en Ria zijn privé verhuisd, ze wonen nu op de Joliotplaats 494, 3069 TN Rotterdam; hun telefoonnummers blijven gelijk.